DÉ DEALSITE VOOR BALANS VAN DE BINNEN- EN BUITKANT

Op Spiritdeals zijn de deals eerlijk en betrouwbaar. Spiritdeals verkoopt deals gericht op spiritualiteit, beauty, wellness en holistische werkwijze. De vier pijlers zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En als alles met elkaar verbonden is, maakt tijd en plaats niet uit. Energie werkt altijd en overal. Wie op Spiritdeals kijkt ziet uiteenlopende deals. Spiritdeals is er voor heel Nederland. En wereldwijd. Want onze ondernemers wonen overal. Ibiza, Griekenland, Engeland om maar een paar landen te noemen.

Mijn passie en drive is om mensen met zoveel mogelijk expertises in aanraking te laten komen. Spiritdeals moet een platform zijn waar mensen op zoeken die verder willen. Of het nu om je innerlijke kant gaat of je uiterlijke. Alles draait om balans! Balans tussen die twee..

Er zijn readings, healings, behandelingen, producten zoals kristal lampen en keramische wenspotten. Massages, boodschappen bij een kristal. Het aanbod op Spiritdeals groeit en is ontzettend fris en vernieuwend.

Voor ondernemers is het aantrekkelijk om op Spiritdeals te staan. Ze kunnen zelf meedenken met de aangeboden deal. De korting moet redelijker wijs zijn. En de commissie die ze betalen is slechts 20 procent. Zo kunnen ze met Spiritdeals echt geld verdienen.

Spiritdeals is dé dealsite voor spiritualiteit!

Maar vergeet niet de balans. Want me-time, heerlijk ontspannen en jezelf zijn is zo belangrijk.

De wereld mooier maken is waar het om draait op Spiritdeals. Want wie lekkerder in zijn vel zit. Gelukkig is en tevreden, maakt de wereld ook mooier. Deelt liefde, kennis en wijsheid en het sneeuwbal effect is een feit!

www.spiritdeals.nl